opendeur

Lang zullen we leven!

Wat een verjaardagsfeest! Wil je graag de foto’s zien? Heb je interesse in een adoptie? Wil je sponsor worden van een dier? Wil je graag zelf de handen uit de mouwen steken, of wil je gewoon weten wat wij van het weekend vonden? Lees dan zeker verder.

Bedankt voor je steun!

Opendeurweekends brengen heel wat geld in het laatje voor onze werking. De organisatie van zo’n weekend betekent heel veel werk, maar het loont dan ook de moeite om onze werking te ondersteunen. Er is echter meer dan enkel het financiële plaatje. Door het slechte weer op zaterdag mochten we heel wat minder bezoekers verwelkomen dan gewoonlijk. Het lagere bezoekersaantal op zaterdag zorgde voor een relaxte sfeer, zowel bij de dieren, bij de vrijwilligers als bij de bezoekers. Hoewel we liever wat meer zon hadden gezien, hielden we aan zaterdag een goed gevoel over. Vrijwiligers konden elkaar wat beter leren kennen, minder bezoekers betekent langere knuffelsessies voor de bezoekers die opdaagden, kortere rijen aan de standen, … Elk nadeel heeft z’n voordeel. Op zondag kwam de zon haar afspraak na, heerlijk warm weer resulteerde in veel bezoekers, een goed gevuld terras en opnieuw een leuke sfeer. Kortom, het was een geweldig weekend waar we alweer met een warm en tevreden gevoel op kunnen terugkijken.

Van harte bedankt om erbij te zijn, je steun als bezoeker (of als meter/peter/sponsor, als adoptant, als vrijwilliger) laadt ons op, waardoor we er weer voor de volle 101% tegenaan kunnen gaan om zo de missie van Forrest & Friends waar te maken. Want dat is wat voor ons telt, zoveel mogelijk dieren een zo goed mogelijk leven bieden én mensen het verhaal vertellen van dieren in de dierindustrie.

Bij Forrest & Friends zijn de dieren de baas, dus in naam van hen: vanuit de grond van ons hart bedankt om met ons onze 5de verjaardag te vieren!

Educatie

De rondleidingen bleken alweer een groot succes, Dimitri gaf het beste van zichzelf, tweemaal per dag, en dat hebben we geweten. Bezoekers toonden heel veel interesse in onze dieren, hun verhalen en de missie van onze sanctuary. Wil je op de hoogte blijven van onze sanctuary? Schrijf je dan zeker in op onze nieuwsbrief. Was er een verhaal van een dier dat je raakte en wil je dat dier (en onze werking) graag sponsoren? Word dan meter/peter/sponsor en help onze sanctuary op vaste basis. Meter/peter/sponsor zijn de financiële ruggengraat van onze werking.

Melissa van Bite Back gaf een razend interessante lezing, genaamd ‘de vergeten dieren’. Wil je meer weten over dieren (uit de industrie), neem dan een kijkje op hun website.

Adoptie

Doorheen onze weides kon je bordjes zien ophangen met daarop enkele boodschappen. We wilden graag de dieren die ter adoptie staan in de kijker zetten, om zo voor hen een nieuwe thuis of een gouden weide te vinden. Heb je na je bezoek interesse in een adoptie? Neem dan zeker een kijkje op onze adoptie-pagina en stuur vervolgens een mailtje naar adoptie@forrestandfriends.org. Onze vrijwilligster, Melissa, helpt je graag verder.

Bedankt

Een hele grote dank u aan iedereen die onze opendeur hielp waarmaken. In eerste plaats onze vrijwilligers achter de stand, toog, foodtruck of op het terras. Maar ook de mensen achter de schermen: bedankt aan onze IT’er, grafisch designer, social media team en fotografen. Bedankt aan de verzorgers, vrijwilligers die hielpen opzetten en afbreken. Een speciale dank u aan Wabbe om onze verjaardagstaart zo goed te verzorgen!

Wil je zelf ook graag de handen uit de mouwen steken, als verzorgster of volgende keer op de opendeur? Stuur dan zeker een mailtje naar jo@forrestandfriends.org

Heel erg blij waren we ook met het bezoek van Jana en haar moeder van illa Kaarsen, Vanessa en Heiko van tAK, Nader en Mintra van Cosy Green en Victor en zijn zoon Tomas van Plant-a-pizza! Bedankt voor het heerlijke eten, de leuke spullen en jullie steun!

Foto’s

Afsluiten doen we met enkele prachtige foto’s die The Untold voor ons maakte. Bedankt Vicky!