Hoe kan je helpen?

Bedankt dat je ons wilt helpen! Je kan dat doen op verschillende manieren, we sommen ze voor je op:

  • word meter/peter/sponsor
  • doe een donatie
  • word vrijwilliger

Hoe kan je helpen

Word meter/peter/sponsor

De bijdragen van onze meters, peters, sponsors zijn de financiële ruggengraat van onze opvang. Hoewel de financiële bijdrage gebruikt wordt voor de werking van de ganse sanctuary kan je meter/peter/sponsor worden van één of meerdere dieren. Als meter/peter/sponsor mag je de dieren zoveel bezoeken als je wil! We vragen enkel een afspraak te maken een weekje op voorhand. 

Wanneer je meter/peter/sponsor wordt voegen we je naam toe aan de foto van jouw dier op Facebook en op deze website (zie Vrienden van Forrest).

Hoe kies je een dier?

  1. Ga naar ‘Vrienden van Forrest’ of naar onze Facebook-pagina. Kies een dier uit
  2. Klik op onderstaande knop. Indien je geen voorkeur hebt mag je ook de soortnaam opschrijven (bvb. ‘geit’), dan wijzen we je een dier toe. 

We werken met een maandelijkse overschrijving, naar ons rekeningnummer: 
BE13 0689 0764 9639 met vermelding “peter/meter/sponsor *naam van het dier dat je wilt sponsoren*” Van zodra we je eerste betaling hebben ontvangen voegen we je naam toe aan het dier in kwestie en ben je meter/peter/sponsor. 

Hoeveel kost een meter/peter/sponsorschap? 

  • groot varken- groot varken: 10€/maand 
  • hangbuikvarken: 7€/maand 
  • geit/schaap/duif/kip: 5€/maand 
  • pony: 10€/maand 
  • rund: 15€/maand

Hoe word je meter/peter/sponsor?

Klik op onderstaande knop en vul je gegevens is. Wanneer je daarna de betaling verricht dan voegen wij jouw naam toe en houden we je op de hoogte van het reilen en zeilen op de sanctuary via onze ‘Vrienden van Forrest’-mailing die speciaal naar meters/peters/sponsor uitgaat.

Opgelet!

Ben je al meter/peter/sponsor maar ontvang je mailing nog niet, vul gerust dit document in. 

Van harte dank voor je steun!

Word meter/peter/sponsor

Cindy en Eric zijn meter en peter van Jorge

Donatie

Donaties zijn voor elke vzw heel erg welkom. Onze subsidiëring is heel erg beperkt (en niet continu). We rekenen dus op donaties om onze werking overeind te houden. 

Cadeau of specifieke donatie

Wens je een specifieke donatie te doen of wens je een donatie te doen als cadeau voor iemand, neem dan zeker een kijkje bij ‘Voor onze dieren’ in de webshop. Nadat je gedoneerd hebt ontvang je een mooi digitaal kaartje als bewijs van je donatie (dat je als cadeau kan geven)

Een eenmalige donatie kan ook via deze weg.

Doneer wanneer je shopt

Wist je dat je ons kan helpen wanneer je online shopt bij bol.com en 600 andere webshop via Trooper.be? Op onze pagina op Trooper.be zoek je naar de webshop waar je plant te shoppen. Trooper stuurt je door naar de webshop van je keuze, jij kan gezellig shoppen en nadien stort de webshop een bedrag door naar ons! 

Meer info over hoe je kan helpen via Trooper.be, vind je hier 

Vaste donatie

Wens je op vaste tijdstippen bij te dragen aan onze werking? 
Elke donatie helpt. Daarom werken we bij Forrest & Friends met Teaming  en Patreon. Zo verzamelen we een groep mensen die elke maand een vast bedrag naar keuze doneren. Dat kan al vanaf €1 per maand. 
Meer info vind je op onze Teaming pagina en onze Patreon pagina

Van harte bedankt voor je steun!

Lily met haar poot in de gips

Vrijwilliger

Helpende handen zijn altijd welkom bij Forrest & Friends. We zijn vaak op zoek naar specifieke profielen. Houd daarom zeker onze sociale media en deze website in het oog, wanneer je ons een handje wilt komen helpen. 

Work Party

Eén keer per maand organiseren we een Work Party. Een open event waarbij mensen de handen uit de mouwen steken om klusjes op te knappen op onze sanctuary. Wanneer een Work Party gepland wordt maken we en Facebook event aan en kondigen we het bij nieuws (LINK) aan op deze site. 

Vrijwilligersvacature

Bij Forrest & Friends zijn we vaak op zoek naar specifieke profielen. Wanneer we nood hebben aan iemand met specifieke vaardigheden schrijven we daarvoor een vrijwilligersvacature uit. In die vacature verneem je naar welk profiel we op zoek zijn en hoe je je voor die taak kan opgeven. 

Onderstaand vind je de vrijwilligersvacatures die momenteel openstaan:

Vrijwilligers tijdens een Work Party