Hoe kan je helpen?

De bijdragen van onze meters, peters, sponsors zijn de financiële ruggengraat van onze opvang. Hoewel de financiële bijdrage gebruikt wordt voor de werking van de ganse sanctuary, kan je meter/peter/sponsor worden van één of meerdere dieren. Wil je ons als meter/peter/sponsor graag een bezoekje brengen, stuur dan een mailtje naar sponsor(at)forrestandfriends.org en maak een afspraak met onze medewerker-vrijwilliger.

Wanneer je meter/peter/sponsor wordt, voegen we je naam toe aan de foto van jouw dier op deze website (zie Vrienden van Forrest).

Hoe kies je een dier?

  1. Ga naar ‘Vrienden van Forrest’. Kies een dier uit. Tip: klik op de (i) onder elke foto om meer info over het dier te lezen.
  2. Klik op onderstaande knop. Indien je geen voorkeur hebt, mag je ook de soortnaam opschrijven (bvb. ‘geit’), dan wijzen we je een dier toe.

We werken met een maandelijkse overschrijving naar ons rekeningnummer BE13 0689 0764 9639 met vermelding "peter/meter/sponsor *naam van het dier dat je wilt sponsoren*". Van zodra we je eerste betaling hebben ontvangen, voegen we je naam toe aan het dier in kwestie en ben je meter/peter/sponsor.

Hoeveel kost een meter/peter/sponsorschap? 

  • groot varken: €11/maand
  • hangbuikvarken: €8/maand
  • geit/schaap/duif/kip: €6/maand
  • pony: €11/maand
  • rund: €16/maand

Hoe word je meter/peter/sponsor?

Klik op onderstaande knop en vul je gegevens is. Wanneer je daarna de betaling verricht, dan voegen wij jouw naam toe en houden we je op de hoogte van het reilen en zeilen op de sanctuary via onze ‘Vrienden van Forrest’-mailing die speciaal naar meters/peters/sponsor uitgaat.

Opgelet!

Ben je al meter/peter/sponsor maar ontvang je mailing nog niet, vul gerust dit document in.

Van harte dank voor je steun!

Word meter/peter/sponsor

Cindy en Eric zijn meter en peter van Jorge

Donaties zijn voor elke vzw heel erg welkom. Onze subsidiëring is heel erg beperkt (en niet continu). We rekenen dus op donaties om onze werking overeind te houden.

Een eenmalige donatie kan via deze weg.

Cadeau of specifieke donatie

Wens je een specifieke donatie te doen of wens je een donatie te doen als cadeau voor iemand, neem dan zeker een kijkje bij ‘Voor onze dieren’ in de webshop. Nadat je gedoneerd hebt ontvang je een mooi digitaal kaartje als bewijs van je donatie (dat je als cadeau kan geven)

Doneer wanneer je shopt

Wist je dat je ons kan helpen wanneer je online shopt bij bol.com en 600 andere webshop via Trooper.be? Op onze pagina op Trooper.be zoek je naar de webshop waar je plant te shoppen. Trooper stuurt je door naar de webshop van je keuze, jij kan gezellig shoppen en nadien stort de webshop een bedrag door naar ons!

Meer info over hoe je kan helpen via Trooper.be, vind je hier.

Vaste donatie

Wens je op vaste tijdstippen bij te dragen aan onze werking?

Elke donatie helpt. Daarom werken we bij Forrest & Friends met Teaming  en Patreon. Zo verzamelen we een groep mensen die elke maand een vast bedrag naar keuze doneren. Dat kan al vanaf €1 per maand.

Meer info vind je op onze Teaming pagina en onze Patreon pagina.

Van harte bedankt voor je steun!

Lily met haar poot in de gips

Helpende handen zijn altijd welkom bij Forrest & Friends. We zijn vaak op zoek naar specifieke profielen. Houd daarom zeker onze sociale media en deze website in het oog wanneer je ons een handje wilt komen helpen. Wil je je aanmelden voor één van de onderstaande taken? Mail dan naar jo@forrestandfriends.org

Sporadisch

Wil je helpen op een opendeurdag, achter de Forrest & Friends-stand, heb je een namiddag vrij en wil je je handen uit de mouwen steken? Laat het ons zeker weten.

Achter de schermen

Ben je goed in administratie fotografie, grafisch design, IT, sociale media, ... en kan je op vaste tijdstippen enkele uren voor ons vrijmaken, dan ben jij de persoon die we zoeken!

Themadag

Eén keer per seizoen organiseren we een Themdadag. Een open event waarbij mensen de handen uit de mouwen steken om klusjes op te knappen op onze opvang. Wanneer een Themadag gepland wordt maken we een Facebook event aan en kondigen we het aan bij Nieuws van de sanctuary op deze site.

Vrijwilligersvacature

Bij Forrest & Friends zijn we vaak op zoek naar specifieke profielen. Wanneer we nood hebben aan iemand met specifieke vaardigheden schrijven we daarvoor een vrijwilligersvacature uit. In die vacature verneem je naar welk profiel we op zoek zijn en hoe je je voor die taak kan opgeven.

Onderstaand vind je de vrijwilligersvacatures die momenteel openstaan:

Foto door TheUntold.be

Help jij ons een nieuwe hooiruif aanschaffen. Op die manier houden we het hooi voor onze runderen droog en gaan we verspilling tegen.


hooiruif
€ 50,00 / € 1.200,00

Kalfiglo

Deze mobiele stallen zijn robuust, meer kostenefficiënt dan grotere stallen, gemakkelijk te onderhouden en verplaatsen. Op deze manier kunnen we dieren een eigen slaapplaats bieden (wanneer ze niet graag met andere dieren slapen) en kunnen we gemakkelijker inspelen op hun behoeften. Help jij ons aan extra iglo’s?


Kalfiglo
€ 510,00 / € 1.300,00

waterbidon

Onze verzorgers verrichten vaak fysiek zwaar werk. We willen ze daarom graag een - ergonomisch - handje helpen. Help jij ons de volgende benodigdheden kopen? kleine bidons en manden, laarzenknechtje


Ergonomie verzorgers
€ 20,00 / € 200,00

Crowdfunds