opendeur

Wat een weekend!

Zo, daar moesten we even van bekomen, van zo’n opendeurweekend. Wil je graag de foto’s zien? Heb je interesse in een adoptie? Wil je sponsor worden van een dier? Wil je graag zelf de handen uit de mouwen steken, of wil je gewoon weten wat wij van het weekend vonden? Lees dan zeker verder.

Dimitri, Jorge en Sofie

Was jij dit weekend van de partij? Bedankt voor je steun!

Wat een weer?! We dachten dat het weer roet in het eten zou strooien, bleek dat ons 2 dagen lang het beste weer is gegund van de afgelopen en komende week. Toegegeven, we hadden het graag 10 graden warmer gehad, maar we waren heel erg blij dat het niet heeft geregend en dat de zon zich vaak heeft laten zien.

Die meevaller resulteerde in een record opkomst! Nog nooit hebben we tijdens een opendeur zoveel mensen mogen ontvangen. Er waren zelfs tafels te weinig (en Buvens bier tekort). Voor de mensen die ongemakken ondervonden door de grote opkomst: onze welgemeende excuses. We bekijken met het team hoe we beter kunnen anticiperen op zo’n opkomst.

Ook de rondleidingen bleken een groot succes, Dimitri gaf het best van zichzelf, tweemaal per dag, en dat hebben we geweten. Jullie toonden heel veel interesse in onze dieren, hun verhalen en de missie van onze sanctuary. Wil je op de hoogte blijven van onze sanctuary? Schrijf je dan zeker in op onze nieuwsbrief. Was er een verhaal van een dier dat je raakte en wil je dat dier (en onze werking) graag sponsoren? Word dan meter/peter/sponsor en help onze sanctuary op vaste basis. Meter/peter/sponsor zijn de financiële ruggengraat van onze werking.

Rondleiding op zondag

We hingen ook enkele foto’s op van onze dieren aan de adoptiewand, vlak aan de ingang van het gebouw. Heb je na je bezoek interesse in een adoptie? Neem dan zeker een kijkje op onze adoptie-pagina en stuur vervolgens een mailtje naar adoptie@forrestandfriends.org. Onze vrijwilligster helpt je graag verder.

Seniorenweide

Jullie doneerden massaal voor onze senioren weide! Nadat we vorig jaar met een ticket systeem moesten werken, besloten we deze opendeur onze traditie verder te zetten en geen inkomprijs te vragen. We zetten wel onze crowdfund in de spotlight, je vond aan de ingang en aan de kassa een collectebus en een bordje met een toelichting van de crowdfund. We zijn heel blij te mogen meedelen dat we het bedrag hebben opgehaald, die seniorenweide komt er en daarvoor hebben we jullie, onze bezoekers, te danken!

Dit weekend was onmogelijk zonder de hulp van onze toegewijde vrijwilligers, want het organiseren van onze opendeur is een hele opdracht. Zowel voor als achter de schermen moeten er immers heel wat dingen gebeuren voor we mensen in zulke getalen kunnen ontvangen op de sanctuary. Bij Forrest & Friends hebben we nu eenmaal de beste vrijwilligers, dat was al langer duidelijk, maar om zo veel mensen, elke keer weer, het beste van zichzelf te zien geven, dat raakt ons keer op keer. Vanuit de grond van ons hart bedankt voor je hulp!

Ook nog een shout out naar onze partners: Earthly, Loving Hut Express, Go Veg Vegan Shop, Bite Back en New Ethics (kom je naar Vegamping?).

Vond je het eten aan onze food trucks lekker? Alles, maar echt alles – de wraps, cupcakes, taart, spaghetti, tiramisu, burgers, hotdogs, … – echt alles was vegan. Wil je graag meer weten over veganisme, neem dan een kijkje op onze site.

Pers

We haalden ook enkele keren de pers. Heb jij ons gespot online of in de krant? Laat het ons dan zeker weten via jo@forrestandfriends.org.

Foto’s

Afsluiten doen we met enkele prachtige foto’s die The Untold maakte.

Van harte bedankt om er bij te zijn, je steun als bezoeker (of als meter/peter/sponsor, als adoptant, als vrijwilliger) laadt ons op, waardoor we er weer voor de volle 101% tegenaan kunnen gaan om zo de missie van Forrest & Friends waar te maken. Want dat is wat voor ons telt, zoveel mogelijk dieren een zo goed mogelijk leven bieden én mensen het verhaal vertellen van dieren in de dierindustrie.

Bij Forrest & Friends zijn de dieren de baas, dus in naam van hen: vanuit de grond van ons hart bedankt en hopelijk tot de volgende keer wanneer we onze 5de verjaardag vieren!