Mieke

Afscheid van Mieke

Mieke, de kleinste van de vaste geitenbewoners, deed het plots niet goed. We contacteerden de dierenarts maar Mieke ging razendsnel achteruit. Ze werd in spoed naar de dierenarts gebracht alwaar er bloed werd genomen en een infuus werd gestoken. Tijdens het plaatsen van het infuus stopte Mieke met ademen. Dierenarts Karlien reanimeerde haar verschillende keren maar de laatste keer kwam Mieke niet meer terug. Wezenloos en verbijsterd konden we enkel vaststellen dat we Mieke kwijt waren.

Omdat haar gezondheid zo snel verslechterde en omdat ze tegenstrijdige symptomen vertoonde, lieten we een autopsie uitvoeren op Mieke. Mieke was minstens 10 jaar oud maar dit had niemand zien aankomen. De voorlopige resultaten van de autopsie wijzen niet op een besmettelijke aandoening, dus de andere geiten zijn veilig. We wachten de verdere resultaten af.

Lieve, lieve Mieke, we kunnen het nog altijd niet bevatten. De afgelopen maand verloren we Prins, Gijs, Paula en nu jou :broken_heart: We missen jouw stemmetje en jouw koddigheid ontzettend hard. Jouw geitenfamilie en wij moeten nu verder zonder jou maar jou vergeten doen we nooit :heart: