Make the stables shine

Word een meter/peter/sponsor en verander het leven van onze dieren! 

Wil jij een directe impact hebben op het welzijn van de dieren op onze sanctuary? Word dan een Meter, Peter, of Sponsor en help ons om voor onze dieren te zorgen en ze een liefdevolle thuis te bieden!

:star2: Wat houdt het in om een Meter/Peter/Sponsor te zijn:

  • Door een financiële bijdrage te leveren, help je ons om voedsel, medische zorg, en andere essentiële behoeften van onze dieren te bekostigen.
  • Je krijgt regelmatige updates en foto’s van het dier dat je sponsort, zodat je kunt zien hoe jouw bijdrage hun leven positief beïnvloedt.
  • Je bent een integraal onderdeel van onze sanctuary-familie en draagt bij aan het creëren van een veilige en liefdevolle omgeving voor alle bewoners.

:feet: Hoe kun je helpen:

  • Kies een dier uit op onze website om te sponsoren, of laat ons een dier voor je selecteren dat extra steun nodig heeft.
  • Maak een maandelijkse donatie om ons te helpen onze missie voort te zetten en het leven van onze dieren te verbeteren.

Dankzij jouw steun kunnen we blijven zorgen voor onze prachtige dieren en hen een tweede kans geven op een gelukkig en gezond leven. Word vandaag nog een Meter, Peter, of Sponsor en maak een verschil! :sparkling_heart::feet:
Meer informatie vind je via https://forrestandfriends.be/hoe-kan-je-helpen/