Dora

Ter adoptie: zeugjes

De zes varkens die eind vorig jaar uit vreselijke omstandigheden in beslag zijn genomen zijn klaar voor hun forever thuis! Beertje Wilbur vond al zijn gouden weide en zeugjes Dora, Kayra, Lotte, Snoezel en Snuggles volgen graag zijn voorbeeld. We stellen hen even voor.


Dora is de knuffel van de eeuw. Buikje wrijf, een babbeltje tegen haar slaan, samen een dutje doen, …, Dora is blij met alle aandacht die ze maar kan krijgen. Alles wat Dora doet is ronduit a-DORA-ble :heart_eyes:.
Kayra en Lotte zijn dan weer 2 handen op 1 buik. Beiden zijn nog wat schuw maar komen al uit je hand eten. Lotte is meer haantje-de-voorste en Kayra doet dan mee. Zij zijn samen ter adoptie.


Ook Snuggles en Snoezel willen graag samenblijven. Ze zijn de kleinste varkentjes van de familie en hebben de meest koddige snoetjes! Snuggles houdt van ‘dansen’ en zoomies en in de prachtige ogen van Snoezel verdrinkt iedereen! Net als Kayra en Lotte zijn ook Snuggles en Snoezel nog wat afwachtend maar ook zij zijn te overtuigen met lekkers :drooling_face:.