Ontmoet de schattige konijnen van Forrest and Friends: Op zoek naar een nieuwe thuis 🐰❤️

Momenteel verblijven er 7 konijnen bij Forrest and Friends en de meesten onder hen zoeken nog een thuis. We stellen ze graag even voor aan jullie.

Fluffy: klein, gecastreerd rammelaartje, iets meer dan een jaar oud. Vondeling. Fluffy was aanvankelijk erg bang maar dankzij Piper, Pieter en Benjamin is dat al veel beter. Hij neemt graag lekkers van je aan en is een nieuwsgierig baasje. Fluffy is nog ter adoptie.

PonPon: kleine rammelaar, wordt weldra gecastreerd. Was ook vondeling. PonPon is een vrolijk en sociaal konijn, een echte schat. Na zijn castratie is PonPon klaar voor een nieuwe thuis.

Kiki: Kiki’s vorige eigenaar had het mentaal moeilijk en hierdoor verbleef Kiki meestal in het donker. Gelukkig besefte Kiki haar mens dat de zorg voor Kiki niet optimaal was. Kiki is nog angstig voor mensen en ‘bevriest’ dan. Elke dag maakt ze wel stappen vooruit en ondertussen durft ze al eten, verkennen, … in onze aanwezigheid. Haar vooruitgang is hartverwarmend. Na haar sterilisatie mag kleine Kiki verhuizen naar haar furever thuis.

Piper: grote, steriele voedster (Witte Nieuw Zeelander). Piper en haar broers Pieter en Benjamin zijn nog geen half jaar oud. Ondanks hun vreselijke vorige situatie zijn ze de vrolijkheid en nieuwsgierigheid zelve. Piper is de grootste van de drie en net als haar broers altijd enthousiast. Piper kan geadopteerd worden met 1 van haar broers maar kan ook gekoppeld worden indien kandidaat-adoptanten reeds een konijn hebben.

Mona: steriele voedster (Lotharinger). Gedumpt. Gek op aandacht en knuffels. Mona wordt gekoppeld aan Benjamin of Pieter en verhuist dan met haar match naar een prachtige, liefdevolle thuis. Ze is dus reeds gereserveerd.

Pieter en Benjamin: gecastreerde rammelaars, broers van Piper. Beide mannetjes zijn populair want 1 van hen wordt gematcht met Mona en de andere kan met Piper geadopteerd worden. Indien Piper zonder een broer verhuist, is er reeds een kandidaat-adoptant voor broerlief. Pieter en Benjamin zijn dus al gereserveerd.

De konijnen zijn steriel en gevaccineerd bij adoptie. Ze kunnen als binnen- of buitenkonijn geadopteerd worden. Een steriel konijnenvriendje van het andere geslacht, net als min 6 m² ruimte, een warm hok, correcte voeding, … zijn noodzakelijk. Uiteraard helpt onze konijnenspecialiste bij het matchen met jouw konijn.
Geïnteresseerd? Contacteer ons dan via adoptie@forrestandfriends.org.